PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Thursday, June 17, 2010

Kedukaan terubat

Hati yang resah masih belum terubat. Ada something yang apek tunggu-tunggu hari ni.  Dekat tempat kija asik tengok jam saja bila boleh balik. Bila duk asik tengok jam rasa macam lambat pulak jarum minit ni berjalan.   Mau balik awal pun lasa macam tak guna, baik tunggu saja.

Time balik kija rasa seronok laen macam, apek merempit pun menjadi kalah Apit berpuluh-puluh keta apek menyelit kuikuikui, kalo hari biasa rasa mcm serba tak kena saja nampak sangat benda yang ditunggu-tunggu tu semakin hampir ekekeke.

Dah sampai rumah parking moto tempat biasa. Masuk-masuk bukak baju terus pigi mandi, mak apek tengok pun dah geleng kepala, bukan apa mungkin pelik sebab tak penah tengok anak terunanya balik-balik kerja terus ke bilik mandi.

Bila dah wangi terus parking depan tv kuikuikui masa yang ditunggu hampir tiba, semakin hampir semakin lambat pulak, kadang-kadang terasa macam tunggu mau buka puasa saja kekeke. Cukup time bola pun mula akhirnya perlawanan yang ditunggu telah pun bermula...Argentina vs Korea Selatan, game tak berapa cantik apa-apa pun apek begitu happy sebab my dream team menang 4-1...apek tulis panjang-panjang pun sebab mau bagitau ini celita saja..kuikuikui talak awek pun hepi maa....

19 comments:

tehr said...

kesian aku apek xada awek
wa mau jadi lu punya awek la apek

...tapi wa laki - huhuhu

ApekxHensem™ said...

aiya.nati olang pikir kita gay pulak...huhuhu

ApekxHensem™ said...

aiya.nati olang pikir kita gay pulak...huhuhu

aLy said...

apek ni bikin ati ni debar2 laa

hiro said...

power giler higuin..haha

ApekxHensem™ said...

@aly-debar2 napa pulak hehe

ApekxHensem™ said...

@hilo-hahaha betul2..itu huguin powerla..

aLy said...

debar2 pasal ingat apek ade jumpe awek baru
:p

ApekxHensem™ said...

hehehe ngade la ini amoi..hehehe

♥ana j♥ said...

hahaha.
takde awek pun still hepy gak?
betul ke apek?
kekeke

qaseh said...

xpe apex, myb tuhan nk bg yg lbh baik

my sis pon mbujang smp skang. huhu

lovelywa said...

aiyaa..bole geng sama saya punya laki woo sokong argentina..mueheh

ApekxHensem™ said...

@ana-yee mestila hepi

@qaseh-u pnya sis laki ka pumpuan hehe

@lovelywa-wahhh buleh sokong sma2 la hehehe

NaNaJoe said...

hehehe~~
aiyo apek~~
parah ni~~ huhuhuhu~~ :P

wadud@duad said...

apek.. aku pon xder awek...:)
haha.. salam kenal apekk :p

komen aku kat sini :
http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/free-download-lagu-acab-old-version.html

ApekxHensem™ said...

@nana-hahah..masih buleh diselamatkn..

@wadud-okep2 thax

puterapescado said...

apex.....
off topic jap..gambar smile kuning tngh2 biru nie aQ pakai utk skin laptop..mmng comey :)

ApekxHensem™ said...

yeke????hehehehe...wahhhh samala kita kuikuikui

salidasunshine said...

Apex, saya pon sokong Argentina! Yeah! Saya dah folo you, don't forget to folo me yaa? Thanks..

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.