PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Sunday, June 13, 2010

Gundah gulana


3-4 hari ni lasa macam tak sedap hati. Buat kerja serba tak kena, mau sarapan pagi pun tak lalu. Hilang tumpuan pun ada. Penyakit apa yang dah menyerang apek ni, nak kata terlepas 1st game world cup tak pulak kot...mengeluh panjang apek dibuatnya.....

Pikir punya pikir patutla pun baru apek pasan rupa-rupanya amoi yang apek usha pagi-pagi sebelum pegi keja tak ada. Dah 2-3 hari tak nampak biasanya setiap pagi sebelum apek pigi keja itu amoi akan duduk didepan rumah menunggu bas sekolah. Dapat tengok senyumannya setiap pagi pun dah cukup memberi 'energy' kepada apek untuk bekerja selama 8 jam ekeke.

Sikalangkan cuti sekolah memangla tak nampak rupa. Rumah pun kosong, agaknya ini amoi pergi bercuti ke langkawi kot.

Apek pun mau bercuti jugak tapi bukan di pulau.....di tengah lautan.......huuuuu.....nak tenangkan hati....nanti proceed ekekeke;)

37 comments:

aLy said...

apek nak pi tengah laut?
ikottttt

.:reine:. said...

ouh ini ka sebabnye apek..understood now..sabar eh..nt itu amoi balik la..hehe..tamo sedey2.. ;)

++***hana zaty**++ said...

wow!!!
comeinye kisah cinta nih!!hehe

ApekxHensem™ said...

@aly-ekekke jom2 aly.

ApekxHensem™ said...

@reine-amoi tu xbalik dah kot..duk langkawi trus katanya hehehee;P

ApekxHensem™ said...

@hana-ehehe ni bukan kisah cinta...ekekeke

NaNaJoe said...

wah2 apek..ade cinta tersimpan ni~~
hehehe~~
luahkan cepat apek~ :)

ApekxHensem™ said...

hahaha rekaan semata2 amoi ekeke

aLy said...

laut mane nak pi?
nak ready ape2 yg patot ni

syAzAnA said...

haha. kesian lu apekk. next week bole tengok dye maa. wee~

ApekxHensem™ said...

@aly-lautan pasifik amoi...

ApekxHensem™ said...

@syazana-itu amoi tak balek dah kot hehehe

sweeTSour said...

xdapat tgk amoi, tgk bus stop 2 pun ok lah apek..amik semangat..kekeke

ApekxHensem™ said...

hahaha...kuikuikui...betul2 amoi..

ika honey bunny said...

hahaha. lawaklah apek ni. :)

ApekxHensem™ said...

hahaha...wekkkk

sis shuhada said...

owh, ingatkan sesggugut ke td.
tgh laut? mancingg eyyy...hehe

ApekxHensem™ said...

menyelam sambil minum air..ekekeke

ApekxHensem™ said...

......

heart~ said...

saye amoi kekekeke

ApekxHensem™ said...

amoi mna ni..kuikuikui

Awe said...

Sabar apek...ade jdoh la 2..

M!Er4N said...

apek ada masalah ke?putus cinta ek..hehe :)

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, apek.
amoi rasa mungkin awek2 dekat rumah apek tu muka mesti ada macam lisa surihani kan?

nanti ajak lisa lepak kat atas kapal tengah laut.

q-nizam said...

alamak..nanti kalau dah ade..ejum nk tumpang snyum kat amoi itu boleh ke apex?..haha

y@n@ M!B said...

tak lama lg sekola bukak dpt la tgk amoi tu lg..huhu~

ApekxHensem™ said...

all-tq all..ehehehe..terharu lak apek kuikuikui

mR.sYaH said...

kesian apek..
nak buat per kt tgh laut tuh..
ke ada kapal mewah..
leh tumpang..

ApekxHensem™ said...

@mr.syah-sampan mewah ada la hehehe

♥ana centap♥ said...

haha. apek jatuh cinta ek. kekeke

amirah said...

tgok muka org tersyg...baru semangat

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

ahahahaa ,lawakk laa apekk nihh :D

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

ahahahaa ,lawakk laa apekk nihh :D

zulkbo said...

salam..
alamak kena
sakit angau
tu..payah nak
ubat..he he

ApekxHensem™ said...

@all-hehehe..jatuh cinta ka tu...tak kot...

dunspeak♥ said...

sbr apek..tggl 2,3 hari je lg dak skola back 2 skewl..nnti leh la apek tgk muka amoi tu puas2..ihikk

[erk...tetiba rasa ayt cikbelog cam keling..ngeh3]

ApekxHensem™ said...

hehehe thks2

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.