PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Friday, June 4, 2010

Mad Sempit



Kagum dengan pelumba Cup Prix

Apit bukan nama sebenar, seolang mat lempit yang disegani di kampung. Setiap ujung minggu dia akan tulun wat aksi, budak-budakla menjadi penonton setia mamat solang ni. Setiap kali moto dia 'up' budak-budak tak cukup umur akan jelit kesukaan sambil tepuk tangan, begitulah cara Apit mencali publisiti dikampungnya.

Jangan kata skil saja hebat kalo bab berhujah lagila, ini olang sembang memang talak penah jatuh punya. Bila bukak topik pasal motor, ini Apit memang boleh skor A apek ingat kalo ada subjek motor kat ipta 4 flats dia sapu. Kalo sembang pasal enjin habis segala teori dan pengilaan diulasnya memang powerla sampai Ah Kiat tokey kedai motor pun terdiam.

Kalo bab pakaian Apitlah yang up-to-date. Apek tengok serba-serbi, dari atas sampai bawah suma mau branded. Anak olang senang tak jugak, apek lasa sebab dia ada wat bisnes jual spare part moto kot. Dah pandai dalam bisnes ada rupa pulak tu memang jadi pujaanla minah-minah kat kampung ekekeke..Setakat mak budak tak sekolah lagila senang dapat, wekang itu motor petik ayat-ayat cinta petang tu jugak Apit bawa menarik.

Apit berbadan kecil dan kurus memang sesuaila kalo masuk itu Cup Prix, tambah pulak setiap minggu Apit slalu layan corner sampai berapi. Ramai jugakla olang termasuk apek rekemen pegi masuk itu Cup Prix tapi penah ditolaknya mentah-mentah sebab alasan kukuhnya yang tidak mahu meninggalkan peminat setianya dikampung. Katanya dia lebih suka duduk dikampung. Bila disuruh bekerja sama Ah kiat itu olang tak mau pulak katanya lebih seronokl melepak sama sekutunya dikampung berbanding sama tokei kedai tu.......

.aiyaa..mcm ini punya olang pun ada ka?ingatkan mat lempit macam ni sudah tak wujud..

17 comments:

aly said...

jaguh kampung je la dia..
if dia masuk cup prix, kan bley dapat amoi cun-cun ngahahah

+akufobia+ said...

kasi wawasan kat dia.nah 5.simpan elokelok.

ApekxHensem™ said...

hehehe;)

.s.o.f.i.a. said...

kagum kagum!!!!

Shuk said...

nme pun dh mcm nme pggilan adik ak..heheh. mat lempit oh mat lempit~

The Hetzel said...

comel gilaaa entri ni!! cayala bro!

hans said...

hahahaha
mat sempit

ApekxHensem™ said...

@sofia-kagum?

ApekxHensem™ said...

@shuk-adik shuk mat lempit?hehehe

ApekxHensem™ said...

@the hatzel-tq2...;)

ApekxHensem™ said...

@hans-huhuhu;P

aly said...

apek slalu lempit kat mana? hehe

ApekxHensem™ said...

apek xmo lempit..nati itu apit xbuleh cali mkn kuikuikui

hiro said...

merempit bahaya.!!!

ApekxHensem™ said...

betul2..baik merempit dilitar.

aly said...

merempit dilitar ade amoi litar
hohoho

ApekxHensem™ said...

hahaha butui2

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.