PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Sunday, May 23, 2010

Apek di Final Liga Juara-Juara Eropah

27 comments


Pengalaman menyaksikan perlawanan akhir Liga Juara-Juara memang apek tak dapat lupakan huhuhu!

Baru pas tengok bola ni live lg!!...wahhh dalam lamai2 olang sempat lagi apek tulis ini entli dan jugak blogwalking sebelum dan selepas perlawanan...lappy sentiasa dibelakang apek!!

Bagi yang minat bola macam apek tentu tau bukan ini hali punya game final Liga Juara-Juara Eropah iaitu perlawanan antara Inter Milan lawan Bayern Munich, kedua-dua pasukan akan beraksi di Stadium Santiago Bernabeu, Madrid, Sepanyol.  Seminggu sebelum perlawanan apek telima panggilan dalipada kawan baek apek si hensem Salil dan si badan sasa Ucop, u olang tau tak itu dua olang call apek sebab mau ajak apek pergi menyaksikan perlawanan akhir Liga Juara-Juara Eropah yang berlangsung di Madrid itu!!! wahhh...sebenarnya apek pun ada terpikir mau ajak kawan tak sangka pulak ini dua olang sudah wat kejutan sama apek..kekeke..apa yang penting kitaolang berangkat awal-awal sebab takut tak ada tempat.

Oke dipendekkan celita..setibanya apek disana, suasana begitu meriah, apek dapati begitu ramai olang yg datang menyaksikan perlawanan tersebut, yang kat dalam Stadium Santiago lagila ramai olang. Kat sini apek mau cali kelusi pun susah, ada jugak yang sanggup berdiri di bahagian belakang..hmm ramai bukan?. Memang best ramai-ramai tambahan pula dapat menyaksikan itu star bole sepak Samuel Eto sama Arjen Robben beraksi secara live!

Game memang menarik, apabila kedua-dua pasukan membuat cubaan ataupun menjaringkan gol, kebingitan jeritan dan tepukan penonton memang kuat. Sampai si Salil dan Ucop pun begitu kusyuk menyaksikan perlawanan tersebut sehingga permainan tamat, satu pengalaman yang manis bagi diri apek sebab dapat menyaksikan perlawanan akhir liga juara-juara walaupun pasukan yang apek sokong tumpas kepada Inter Milan 2-0. Tahniah Jose Mourinho.

Game dah habis apa-apa pun apek n geng memang enjoy sambil borak-borak pasal bola sebelum pulang tiba-tiba.........Papppppppppp!!! kedengaran seperti tangan mengetuk meja.

"machaa,  game sudah abiss, roti, milo sama teh tarik dua semua RM3.50. bayar sekarang la..kaunter sudah jem" kata mapley kedai mamak sambil meletakkan resit diatas meja makan kita olang.

adehhh....jgn marah tau...ngantok tengok bola apek mau balik tido...kuikuikui  Enjoy!!! ;P

Newer Posts Older Posts Home

.
Powered by Blogger.