PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Thursday, June 10, 2010

Jadual Piala Dunia 2010 [download]

Tinggal sehari hari saja lagi mau Piala Dunia. Bagi yang minat bola mesti dah tak sabar-sabarkan..samala macam apek ekekeke...kat sini apek nak share dengan lu olang jadual Piala Dunia 2010. Dalam jadual ni lengkap dengan jadual perlawanan, pasukan dan juga stadium. Yang bestnya dalam jadual ni lu olang boleh edit sendiri result-result terbaru. Kedudukan pasukan akan berubah-ubah berdasarkan formula yang telah dibuat.

lu olang boleh download kat sini
DONWLOAD!

13 comments:

akmafaizal said...

nak kena download ke? ok gak..leh bagi hubby akak..thanks apek :P

+akufobia+ said...

ramai mengantuk pagi nanti.haha.

ApekxHensem™ said...

@akak-hehehe..bg2 jgn xbagi hehe

ApekxHensem™ said...

@akufobia-haha..sebulan ja pun hehehe

NaNaJoe said...

apek sokong team mane? :)

ApekxHensem™ said...

argentina hehehe..mau sokong malaysia xmasuk lak ehehehe

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

eh... zakiah shah tu me... cmne blh like... hehehe.. ;)
neway,bola.. go go go ole ole ole.... :D

hans said...

nak kena download ke?

p/s : Episod 31 Siri ADKDA Boleh Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-diakau-dan-aku-episod-31.html

ApekxHensem™ said...

hehehe suka hatila nk download ke x..ekeke

ked :) said...

wah,,baguih2
tak cukup tido laa nmpaknye :)

aLy said...

jujur ni, tak mau donlod
wekkkk :p

kacang said...

ngantok.nak bangun pukul 2.
huhu

ApekxHensem™ said...

game awal ada ehehehe

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.