PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Wednesday, June 9, 2010

Israel Inside (israel dalam pc kita)


Dunia tengah kecoh-kecoh pasal itu islael talak guna yang semakin menjadi-jadi dengan menyerang kapal misi pasukan  bantuan antarabangsa. Siapa yang talak terbakarkan dengar itu cerita. Sini apek tak mau cakap pasal itu serangan sebab dah ramai kawan-kawan kita share itu celita.

Apek mau share something yang apek baru tau, ape tak sure lu olang sudah tau ka belum. Sebenarnya ada logo bendera Israel dalam kita punya pc. Apek pun tak sangka tapi bila dah check ada pulak itu logo tak guna. Boikot punya boikot lupa-lupanya ada pulak lambang Israel dalam apek punya lappy. Sekarang apek dah pun buang itu lambang...jom-jom suma mali kita buang.

check kat sini...banyak gila...

klik My Computer > Drive C > Program Files > Microsoft Office > Media > CAGCAT10 > tengok image J0285926 (ada logo israel bukan?) delete it!

klik My Computer > Drive C > Program Files > Microsoft Office > Clipart > PUB60COR > tengoh image-image ni J0152690, SY01462_,SY01491_,BD00116_, J0102594, J0212299, J0216600, J0237336, J0239191, J0287415, SY01491_

Delete semua....nyah kau dali pc apek ekeke...boikot habis-habisan!

21 comments:

aly said...

okeh, suda hapus jugak

ApekxHensem™ said...

gud2...hehe

Lya Colours said...

thanx apek !!!
gua ponx tau ada logo dlm pc ni
jahanam
deleted !!!!

+akufobia+ said...

bunuh logo israel.yahhyahhyahh.

cikCEPET said...

waaaa apek..!
manyak smgt lorww anti itu israel yaa...

:))

amirah said...

aahla..ada2...thnx 4 da info

ApekxHensem™ said...

@bunuh3...

farysa said...

xpernah plak perasan
dh delete dh
=)))

zulkbo said...

salam..
komputer pun
yahudi buat
habis bagaimana
kita nak lari
dari mereka?
entah2 setiap
komputer pun dah
ada peranti..senang
jer dia nak attack
melalui satelit contohnya

ApekxHensem™ said...

@all-besala...yahudikan yang membangunkan suma ni..tu dimata kasar kitakan. mungkin kadang2 kit atak dapat elak benda ni tapi bila dah pasan ttu buang jela...

kalo benda yang tak nampak ni tuhan saja yang tau..dalam chipset pun silap2 ada ja lambang-lambang mcm ni..diolang gunakan teknologi micro electro mechanical systems(MEMS)..yang mana bidang engineering boleh try baca apa itu MEMS..

NaNaJoe said...

thanx 4 da info~~
remove sudah~~

pawaka19 said...

tumpang tanya..dalam win 7 ada jugak ke?sama jugak macam ni? xjumpala

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Alat Pengesan Laptop Di Kereta"

BalqisShafiqa said...

lepas ni amoi nak cek betul2.
amoi nak delete juga.

akmafaizal said...

dah..akak delete gambo yg lu upload tu.tp yg dlm clipart tuh tak jumpa la plak..huhu :P

ikeen said...

haha...da delete da...tq 4 ur info apex

Juaini Jamaludin said...

i baru dpt tau smlm. thank god! dah buang dah! :)

ApekxHensem™ said...

welcome all

Penulis Seni said...

bgus sebab, sebarkan..tu lambang kemenangan mereka..yg pki win7 ke vista ke, sila tgk dlm clip art masing2..ushar bhgn religion..pas tu delete ar...rasenya dulu perasan gmbr ni, tp ingt nk hindunya lmbg..devapali..tak perasan lak star of david kt blkng tu..mata satu pun ada..

ApekxHensem™ said...

owh....thanks

+d.O.Y.A.h+ said...

timakasih apek!!

ApekxHensem™ said...

welcome amoi!

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.