PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Wednesday, May 12, 2010

# Aiyaa Apek dapat award....




Aiyaa...Telima kasih banyak2 sama Cik Beloq bagi apek ini award..apek betul2 talak sangka..apek masih balu pun dpt ini blog award..tq so much!!

apek kena jawab ini soalan....


1. apa yang bermain dalam fikiran kamu sekarang?

~Apek lasa apek mau jadi superstar....

2. nama samaran kamu?

~Apek

3. berikan 3 orang yang kamu sayang

~daddy apek,mummy apek, dan apek

4. panggilan untuk si dia..

~apek talak awek..kuikuikui

5. hadiah yang korang impikan dari orang tersayang

~itu olang la..

6. blog mane yang korang suka follow..

~banyak..tapi diantara yg best saja apek senalaikan:
DausPozi
Uncle
Darkbatman
Dahlia



7. bagi award nie kat 15 blogger lain

~Apek mau bagi sama olang apek halgai apek pilih 9 saja:

Pn Beba a.k.a Tiz Zaqyah kuikuikui;P
Ika
Hiro
Hawa Zain
Ila
Shey
Yani
Ann Ehan
Lya

11 comments:

ika honey bunny said...

ouh, thank you vely muchh apek! hehe :)

ApekxHensem™ said...

welcome

shey said...

apek ah , wa taw wa emsem , tengkayu utk ini award hokeh ! :DD

ApekxHensem™ said...

haha okey...

Illyani Ismail said...

hohoh apek.. manyak2 mekasih lorh.. nanti wa ambik erk... heheheh

ni sayang lu lebih nie.. wakaka

HonEyBuNNy said...

Tq apek...nti wat amik eh..mhahah...

Yuni Aisyah said...

Tahniah dpt award..=)

beba said...

aiyo..apsal ade a.k.a plak tu..hehehe..mekaseh2.. :D

ApekxHensem™ said...

bbetul la kuikui...balu glemer sket kuikuikui

syuQ said...

woo apek..lu lupa kasi wa munya award la..wa patot dpt satu maaa..suda lupa kaaa haha

syuQ said...

(^^,)

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.