PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Monday, May 10, 2010

Dapat Backlink bermillion-million!!!

Aiyaa,,Salam suma..Apek ada something mau share sama lu olang, satu eksperimen yg apek jumpa, lu olang boleh dapat backlink sampai beljuta-juta dengan ini posting. Ini mcm bisnes jugak...Ok..lu olang boleh baca dibawah:








1. Tulis posting artikel seperti posting Apek ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. pVidia Blog
2. Stop Dreaming Start Action (Jonru)3
3. Bisnis di Internet
4. Blogging-Surfer
5. Tintalughahwi
6. Igauan
7. Ad-dai’
8. kakngah
9. zlh@n
10. LYAfrina
11. download mp3 percuma
12. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
13.Cara hidup baru abad 21
14.Bila Aku Menulis Blog
15.~ApekpunyaBlog~


PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).


2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


lg awal lu olang wat lg banyakla lu olang dapat:)

26 comments:

ika honey bunny said...

manyak susahlaa mau buat ini.amoi tala leti

ApekxHensem™ said...

aiyaa amoi mau apek tolong ka...

miss hav0c said...

xphmla apek

ApekxHensem™ said...

apesal lak xphm amoii

cik bunbun said...

apekk.
gua sebagai menachi
tak retila haiyooooooo.
ini susah jugak woooooo :D

jane said...

ahahhahahahha
tk reti nak paham


>_____*

shazika said...

erkk
tara paham lor apek :(

ApekxHensem™ said...

aiiya lu olang..bg apek pining saja kuikuikui

HonEyBuNNy said...

apex oh apex..kenai ka sama wa?? apex oiii..wa tarak faham neh gapo apex kecek..huhuuh

✿nkara✿ said...

teman idak paham la pek... =(

Lya Colours said...

apek wa pening tgk nombor itu manyak2 lor
kalo tgk duit byk2 wa suka la
hikhikhiik

sweeTSour said...

owh mcm ni skali idea tuk wt baclink..ermm mcm nk buat jugal la..

✿nenek moden✿ said...

xfaham la..hmm..utk apa benda ni?

NUR FYNA said...

errr tak paham :( tp cuba utk faham =.='

Sang Karipap said...

Senang aje ni..nk copy paste la..hahaha

Ini dah macam sistem piramid dah ni apek..kuang3~


Jom singgah blog saya pulak :D

Bila Karipap Boleh Bercakap

ApekxHensem™ said...

haha..bukan pilamid..tp backlink..xsama mcm pilamid...so sekulangnya..lu olang dapat up traffic lu olang dengan cara ni

try2 jgn xtry

akmar said...

apa ini apek? ini amoi tala phm punya. lu kasi explain la. huhu~

ApekxHensem™ said...

aiya amoi...ini backlink sekulang2 dapat up u pnya traffic..lu wat ikut stepla amoi

lovelylady said...

lanti wa cube, machiem susah wooo tapi talak apa, wa cube jugak, kalau tatak muleh lu kina sama wa!

ApekxHensem™ said...

haha..adeh..lu cuba la..sekulang2nya lu punya link tersebar

✿nenek moden✿ said...

weh..ajo personal xleh ke?
aku xfaham la..

Tupai Karan said...

apek.. nice info la u share nih..

senang gile benda ni, nanti nak terai gak (perhaps minggu depan sy akan wat entry pasal ni kat blog sy)

tq :)

NiZaM Limited said...

Jadi ka apek..u sudah check u punye PR? sikalaang belapa? Ada naek?

ApekxHensem™ said...

aiyaa..xpatah ckpla itu PR,nti olang ckp apa pulak..lu kena lajin wat blogwalking sama...

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.