PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Monday, May 3, 2010

Disebabkan lapa dan telalu lambat wa telus cabut dali pijabat pos.

 Wa punya member Salil,muka dia lebih kulang ini macamla..
tapi talak pakai spek.manyak ensem                           








Hali ni 3 may 2010..hali isnin..wa cuti...wa cuti bukan sebab wa amik MC tp sebab wa punya salikat wa bekija cuti sempena hali pekija 1 may(hali sabtu).wa bangun kila-kila pukul 11.45 pagi...kila awal gak la dalipada hali2 cuti laen..wa ada misi penting hali ni..misi wa pigi pijabat pos sebab mau wat wang pos..untuk mengelakkan dalipada telupa wa dah set leminder(reminder) dali semalam lagi. takut telupa kn..lepas wa siap mandi pelut pulak telasa lapa..mcm besa la,kalo lapa wa pigi dapur bukak kabinet,bukak peti ais mau cali bnda yg bole dimakan..walaupun wa tau memang talak benda yg bole dimakan..yang ada tinggal pinggan bekas wa makan char koey teaw malam simalam.

wa talak tunggu lama..wa capai wa punya nset..wa col wa punya member baik, wa panggil dia Salil...wa tau ini hali dy mesti cuti punya sebab dy kija talak penah lama. asal kija mesti mau lali..paling lama pun 6 bulan tu pun sebab dia kija dengan wa sekali, pas wa belenti continue stady belom cukup seminggu itu Salil sudah belenti..dulu wa ada tanya sama dia apa pasai lu belenti, dia cakap dengan muka talak besalah "aku rasa aku tak sesuaila keja kat situ, lagi pun bos tak ok,OT xdak,keja pressure lak tu...mana tahan aku"...setiap kali soalan diajukan itula jawapannya...nanti senang2 wa citala pasal dia.

"Salam Salil, ang keja dak?" wa tanya sama Salil sambil bejalan kluar lumah.

"Wasalam, mcm besala cuti, awat nk ajak p tengok Iron Man ka?" dengan pantasnya Salil jawab.

"Tu dia hang ni pantang kol, bukanla..aku nk ajak p lepak kedai bapak Jalil, jomla" wa balas balik sambil tengok kawasan lumah mencali amoi untuk santapan mata dipagi hali.

"oohh..aku ingat ang nak belanja aku aku p tengok Iron Man..ok2..nak mandi sat...dalam kul 1.00 aku sampai" jawab Salil dengan nada tak besalah.

belom sempat wa mau cakap dia telus letak..wa sampai itu pijabat pos tepat pukul 12.31 tengah hali. wa masuk dalam, wa tengok olang lamai tapi dua kaunter saja ada bukak, mungkin waktu lehat kot..wa amik nombor...1192...sikalang balu nom 1145..ada lebih kulang 30 lebih olang lagi....pelut sudah lapa.

hampir setengah ja wa tunggu nombor baru 1150 tiba-tiba wa dapat mesej dali Salil "ang kat mana aku dah sampai dah"..wa talak pikir panjang...wa telus kelua..wa punya nombor wa kasi sama brade berkulit gelap tengah bersandar pada tiang...nk cali awek, suma balak saja ada...mmg talak sempat pikir apa,lapa tambah gelam punya pasal wa talak beli wang pos...

sikalang balu terpikir apa pasai talak tunggu td...disebabkan nafsu lapa+gelam wa telus cabut...sok pagi balu kelam kabut mau p pejabat pos....aiyaaa...

4 comments:

syAzAnA said...

haiyaa!
lapar punya pasal lu cabut ka?
hebat lah lu punya pelut.
hehehe

asal aku ckp camnyh?
haizzz. hehehe

DarkCaspian™ said...

besala..wa manyak gilam...wat kija manyak lambat...tp wa jugak yg menyisal...aiyaa..kekekeke

HonEyBuNNy said...

ahhh..laki mmg...sygkn kereta lagik...hihiih..wa pun xksh cmna..jnji wa happy...ahhah

ApekxHensem™ said...

butui2..jnji talak kaco olang

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.