PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Wednesday, May 5, 2010

Cikgu Aziz dan keleta Satria Neo kesayangannya

 Satria Neo Cikgu Aziz lebih kulang ini macam,tp wa lasa wa punya mak punya iswala lagi lawa...ekekeke


Ali ni wa nk cakap pasal lelaki dan keleta. wa pun talak tau sama ala lelaki lebih sayangkan bini ataupun keleta. ini sebab wa mau celita pasal wa punya bapak punya kawan. Dia seolang Cikgu...wa panggil itu olang Cikgu Aziz. Itu cikgu sudah dekat 50 talun, ala anak bini tapi bagi budak-budak pemulihan sekolah lendah ala nampak dia mcm cikgu muda-muda..sebab itu cikgu Aziz ala datang sama Satria Neo+modified lg...

Cikgu Aziz manyak suka itu keleta Satria Neo sebab dekat wallpaper bapak wa punya laptop pun itu Cikgu Aziz ala taluk gambar keleta Satria Neo. Aiiyaa...talak cukup dekat sendili punya laptop ala Satria Neo...itu olang ala tambah lagi sama wa punya bapak punya laptop... amat begitu belani..wa sebagai anak pun begitu menghormati wa punya bapak..kalo ikutkab hati wa memang mau taluk gambar amoi..tapi wa manyak holmat..kekekeke...

Satu hali...itu Cikgu Aziz punya bini ala pinjam itu Satria Neo. nak dijadikan celita..itu bini ala terlanggar pasu bunga ketika mahu mengeluarkan keleta...ala la sikit2 calar saja meyhh..lu olang tau ka, sejak kejadian itu teljadi itu Cikgu Aziz punya bini talak dapat pinjam lagi itu keleta...sampaila ke hali ni...huyooo...itu Cikgu ala cakap sama dia punya anak bini kalo lu olang mau pakai keleta lu olang pakai keleta sendili....

Lu olang tau, kalo itu keleta ada bawak pigi servis, 3 jam olang lepair....3 jam la itu Cikgu Aziz terpacak disitu...keleta punya sklu dan nat (skru dan nat) pun dia talak kasi taluk atas lantai...takut terkena pasir...ini Cikgu manyak dasat...

wa lasa bukan ini Cikgu Aziz solang saja pelangai ini macam..laki laen pun ala jugak..ekekekeke;) apa-apa pun ikut jenis olang la...kalo wa...wa talak kisah punya..yg penting wa hepi...kekeke



6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

satria neo make up mmg lawa tau..leh wat sport car

ApekCaspian™ said...

tp apek talak suka...ala dua pintu....kekeke...tq;)

Illyani Ismail said...

apa pasat lu tukar dari darkcaspian peligi itu apek caspian.. hahaha

tapi manyak comei la.. hehe amoi suka la apek.. hehe

ApekCaspian™ said...

hahaha..xmuley ka moi??apek kesepian=apek caspian kekekeke

Almy said...

dah follow blog ni,,hope follow me back.. if done, thanks so much to you..taataa

nafisa81 said...

pergh...calorkan aje baru tauu..

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.