PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Wednesday, June 2, 2010

Thanks untuk awards dan tag

Kalo tak buat tag dan amik award ni lasa macam serba-salah pulak dekat olang yang bagi ni..wat kija tak senang, makan tak kenyang, semayang pun macam tak kusyuk ekekeke;P..Solila lambat amik...apek sibuk sangat dengan kija...sampai entli pun tak sempat nak buat.

Thanks for Krole, Cik Cepet , ChekguAlong, Mawaddah, Butterflies-lover dan ada lagi apek tak ingat lasanya...yang penah bagi tu tinggalkan komen kat sini..


Dari Mawaddah Mawaddah







Dari Mawaddah dan ChekguAlong







Dari Mawaddah Mawaddah dan Aku Chumel






Dari Mawaddah Mawaddah







Tag dari Krole dan Butterflies-Lover

i) 10 fakta tentang saya (nampak mcm senang tapi susah mau jawab)
- berotak untuk berfikir
- berpakaian
- boleh makan
- boleh dengar
- boleh cakap
- boleh tido
- boleh jalan dan berlari
- boleh ketawa
- boleh menangis
- last skali of kos la apek laki ekekeke.....manyak lagi ni tapi mau 10 saja hehehe

ii) 10 perkara menakutkan saya
- wat silap
- seksaan kubur
- telsesat dipadang pasir
- teljun bangunan
- potong tgn sendili
- buat benda yang menyakitkn diri
- nek motor dengan mat lempit
- di tengah lautan solang2
- pelempuan
- bos pa

iii) 10 perkara yang selalu aku sebut
- monink...
- hai..
- uit..
- weh...
- betui ka??
- pssttt...
- thanks..
- okei...
- hurmm
- yesss..!.

iv) 10 perkara yang amat bernilai bagi saya

= Agama
- Mak
- Abah
- Abang
- Adik
- Adik lagi solang
- Dili sendili
- bila olang tolong apek.
- ic
- lesen
- Atm kad

v) 10“pertama kali” dalam hidup saya
- pertama kali dapat tag macam ni
- pertama kali dapat soalan macam ni
- pertama kali jawab soalan mcm ni
- pertama kali jawab tag berjam-jam
- pertama kali diberi tag oleh lelaki (krole)
- pertama kali pening jawab tag
- pertama kali makan nasi tak habis
- pertama kali tak topup sebulan
- pertama kali apek menipu sebab nk jawab soklan ni
- pertama kali ku memandang wajah si dia...ekekeke

vi) 7 kawan yang yang kena tag ini,.
- Apek tag semua yang baca ni...

Tag dari Cik Cepet


anda eppie skrang.??
sekalang tak kot
knape anda eppie.??
Kan dah jawab tak hepi tadi
mende yg leyh wat anda eppie
orang wat lawak kot
penah dpt taG sblum neh.??
penah
warna yg anda suke.??
Of kos Melah ekekeke
7 owg yg na di taG && sebab
Tag semua...hehe

4 comments:

+akufobia+ said...

merah eh.maroon la best lagi.

ApekxHensem™ said...

hehe...papeje

Ct SoLeHa said...

byknye award..jeleszzz..haha

ZACK ENTRY said...

banyaknyer award?
mmg popular la blog ni..tahniah! =)

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.