PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Tuesday, July 6, 2010

Hikayat penyokong Argentina

Awai-awai lagi dah keluar lumah cali tempat kat kedai mamak
kalo boleh nak duduk depan-depan skali
layan plak teh tarik gelas..
 semata-mata nak tengok match German vs Argentina

Gol pertama apek dapat sms yg amat ringkas tapi dalam maksudnya:

"hahaha"

Gol kedua plak menyusul di separuh masa kedua, yang ni ganas sikit:

"Bungkusla he3"

Gol ketiga makin rancak pulak tepon apek berbunyi, tak henti plak 2..

"apa dah jd?"

"dont cry for me argentinaa"

"apa ni wehh dah kena lauk...hahaha"

Masuk gol keempat, terus dapat calling.......

"hellooooo...hahaha..apa sudah jd dengan argentina...mana 'hand of god'......."

"apala argentina xbuleh pakai...4-0...setaun bawak balik sebijik yoo..sampai 4 taun hahahaa"

ada satu call apek terpaksa decline sebab banyak sms masuk
angkat pun buang masa mmg kena kutuk

Argentina kalah memang apek tak kisah sangat...org sms call kutuk-kutuk memang apek boleh tahan lagi...tapi satu sms ni memang bikin apek panas

"WEIII...BALIK KANG TAPAU ROTI KOSONG EMPAT!"

cis......hampeh betuila ini olang.


26 comments:

NaNaJoe said...

alolo apek!!~
hehehe siannye..
xpe spain ade lg..
jom join nana sokong!~ :)

RaMa2UnGU said...

hohoho..sbr je la bebanyak ek..hehehee

ataicha said...

ahaks.. memang xleh tahan last ayat... ahaks..

pape pun sabar erk apek... lg 4 tahun cuba lagi..

hidup SPAIN.. :p

timhar said...

wahhahaha apek.. roti kosong 4!! pergh!! tragis sangat ni apek..
simpati dgn ko la nasib kita sama.. hhaaha first half gua da tdo.. hampess

zsmy said...

peh kaw kaw apek kene...sabaq no...
skang sokong sp lak???ke argentina tetap di hati.....

Cik Putput said...

sabar je la..
hahaha~
sy sokong jepun+korea wpon tahu diorg akan kalah..tp xkisah pon, just suka2 sokong diorg sbb diorg wakil asia..
:)

Umie Nadhirah said...

sian Argentina :(

MK Kimi said...

dah le pek...skg german lak pek.haha!

Cik Bucken said...

pity ARGENTINA~ uhuhu

Eyl said...

kita sama la apek... hadoi,argentina kalah paling sedih ak malam tu.

tqa said...

hahahha.
menyempat ag tuh mengutok.
tp nk wat cmne.
4-0.
mmg sdap ler.
^___^

noor afzan said...

mengong!

ApekxHensem™ said...

wahh manyak meyh kumen..

@nana-xsokong spain....;)

@rama2-ye2 apek sabar ni

@ataicha-haha kena ayat power tu...spain klh ngn german punya kekeke..

@timhar-xpa..nanti 4 taun lg kita sokong sama..;)

ApekxHensem™ said...

@zsmy-tetap argentina maa....;)

@cik puput-ya betul tu cik puput...hidup asia!

@umi-wekkkk;P

@mk mimi-hahaha..german pun jermanla...huhu

@cik bucken-pity2 huhu tggu lg 4 taun

ApekxHensem™ said...

@eyl-rilek...yg ptg tetap argentina kuikuikui

@tqa-sedapla...4 bijik kena hehehe

@noor afzan-hahaha apa yg mengong!

acepa weet said...

alahai yg roti canai tu mmg bikin panas je hehehe..
sye sokong argentina jugak..sedih je sob3

Shahir @ Meng said...

msg yg last 2 aku slalu gak dpt..
ajk kuar diorg xnk..
last2 kirim je..

Anna Da Lady said...

alahai argentina...what happened to you?huwaa...memang saya pun antara yang bersedih ketika tu..tambah2 tengok messi, si budak comel tu..hukhuk

.:reine:. said...

alahai sian apek kne bahan.. ;p~
germany pun dah bungkus..tggl spain..aish~

amar said...

hihihi..mmg btoi sms yang last mmg tk leh blah...4 bijik jgk la tue...

ApekxHensem™ said...

@meng-haha tula..order ja tau..perli lak tu

@anna-hehe apek comel mcm messila kuikuikui

@reine-belanda!

@amar-tu la...perli...

dianafisa81 said...

pity you..huhu...

BeaN MorENo said...

haha...memang lawak siot...

Ooήey™ said...

ala apek..xpa2 spain da bls kn tuk argentina..

aLy said...

asek bola jek
laen ade?
:p

Sylangster Pressure said...

same je situasi mcm aku..
hahahaha..

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.