PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Monday, June 21, 2010

Team pertama terkeluar dari Piala Dunia 2010




Setelah tertewas 2-1 kepada Denmark pada perlawanan kedua peringkat pertama, Cameroon tidak bernasib baik kerana tidak layak ke pusingan kedua sekali gus menjadi negara yang pertama terkeluar dari saingan Piala Dunia kali ni.

Brazil pula dijangka akan menjadi negara kedua yang layak ke pusingan ke-2 selepas Belanda jika mereka berjaya menewaskan Ivory Coast pagi ini.

Apa-apa pun hidup Argentina!kuikuikui;)

12 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

saya harap Korea dapat pergi Pusingan ke-2. -_-

ApekxHensem™ said...

@fay nana-yup sokong asia sama;)

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

waaa.. itu sulah kiluar... mana lagik akan kiluar....??

klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ...

ApekxHensem™ said...

tatau amoii ehhehe

::cdot the dot:: said...

kesian.....yg gelap yg kuar dulu...

itam itu menawan!!

kk said...

isk!tu lah, masa mula mula tgk cameroon masuk WC macm tak caye!haha

ApekxHensem™ said...

@cdot-yeke menawan...

@kk-eh cameroon kn dah biasa masuk wc dulu

De'din said...

haha..
bajet cameroon ni ckuat juga..
tpi awat ntah lembik sgt taun ni..

aLy said...

hai apek!
^_*

ApekxHensem™ said...

ye amoi

Lya Colours said...

sama2 !! argentinaaaa

NHIDAYAT said...

haish smpi dh xtaw nak comment apa, asal blogwalking ja, laki sume tulis pasal bola, apapun, semoga team fav kamu bjaya ya...=)

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.