PERINGATAN!!!

Sila pastikan lu olang mempraktikkan senaman lidah sebelum membaca entli Apek, aduan ditelima mengatakan seolang pengunjung telah tergeliat lidah selepas membaca Apek punya entli...tankyu

~Starwalk~

Monday, June 28, 2010

Proof! Photographic evidence that the England goal was not in!

Kuikuikui..entli ni khas untuk penyokong England....pagi tadi apek ada terima email dari member apek..so lu olang cekedot...No komen dali Apek!;P

22 comments:

Jericho said...

Betul la bola tu tak masuk... Mata saya pun nampak juga.. hahaa

Poyaty said...

ok. yg ni betul2 klaka. hehehe

ApekxHensem™ said...

@jericho-hahaha betulla...apek pun nampak xmasuk kuikuikui

ApekxHensem™ said...

@poyati-hehehe..lawak betul..sapala yg p wat ni...penyokong england kot..

farysa said...

hahaha
sian england

ApekxHensem™ said...

@farsya-siannn..........

Kepala Bergetar said...

haaa kan dah agak, bola tu mmg tak masuk hehehehehehe...

ni betul ko terima email ka ko yang forward sendiri ni apek hehe

~Blabberina~ said...

i'm loving this!!

ApekxHensem™ said...

@kepalabergetar-hehehe..trima emailla kaze..

ApekxHensem™ said...

@blabberina-ehhehe;)

Affan Ruslan said...

terbaek

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

keke.. ada kat africa ja ni

unGu said...

haha... haram..

.s.o.f.i.a. said...

NASEB BEK AKU SOKONG JERMAN... KALO TAK AKU BAKOR JER LAPTOP NIE SKALI NGAN BLOG2 HANG TERBAKOR PEK..... HE HE....

ApekxHensem™ said...

@affan-haha sempoi..

ApekxHensem™ said...

@yana-line tu modified tu...susah gol keke

ApekxHensem™ said...

@ungu-halal..kekeke

ApekxHensem™ said...

@sofia-hahahaha..jgn salahkan apek...

si para para said...

masuk ke tak masuk..tapi englah dah kalah..tapi tu la..pengadil tu pulak cakap tak masuk...ape boleh buat kan..

ApekxHensem™ said...

@si para-para-dlm gmbar pun xmsuk kuikuikui

[ "Fun"hans ]™ said...

wahahaha...
bior betul x masuk ?
sape yg setting line gol mcm 2??
x bley blah !!

;DD

ApekxHensem™ said...

hahaha tahla hans;P

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

.
Powered by Blogger.